Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Τα ελλατώματά μου

Φίλε αναγνώστη, ήρθε η ώρα και για μένα πιστεύω να δημοσιοποιήσω τα ελλατώματά μου. Θα μείνω σε αυτά και δε θα τα συγχήσω με πράγματα που απεχθάνομαι (αυτά θα είναι η επόμενη ανάρτηση).

Βασικά, ένα μόνο θεωρώ εγώ ότι αποτελεί σοβαρό ελλάτωμά μου. Η τάση μου να παραφράζω απλές προτάσεις ή λέξεις και να τους προσδίδω σεξουαλικό υπονοούμενο. Απλά για πλάκα.

Τώρα όμως θα πω τι θεωρούν οι άλλοι, αλλά δεν το αναγνωρίζω εγώ!

  1. Άμα με πιάσει το νευρικό μου, γελάω σαν τον Γούντι τον τρυποκάρυδο!!!! (Αποστόλη μη γελάς!!!)
  2. Όταν παίζω στον υπολογιστή κανά game, δεν θέλω να μου μιλάνε καν, γιατί χάνω την αυτοσυγκέντρωσή μου. Και είναι αναγκαία, ειδικά σε παιχνίδια εξομοίωσης οδήγησης, που λατρεύω.
  3. Είμαι ψώνιο με τις επιδόσεις μου στα άνωθεν αναφερόμενα παιχνίδια. Ε, τι να κάνω; Π.χ. στο Test Drive Unlimited είμαι στην πρώτη εικοσάδα του κόσμου ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους και πρώτος στους έλληνες με τεράστια διαφορά.
  4. Παλιπαιδίζω γενικά. Όταν με ρωτάνε πόσο είμαι, λέω 15 και πάω στα 12. Κακό είναι; Πριν από 3 χρόνια περίπου με ένα από τα 3 αδέρφια μου (όχι εξ' αίματος, αλλά ανώτεροι από φίλοι) πήραμε κανά 5άρι κουτάκια Playmobil. Ιππότες εγώ και Βίκινγκς ο αδερφός και παίζαμε. Προσπαθούσαμε να φτιάξουμε ένα rpg παιχνίδι που αντί για κάρτες θα χρηδιμοποιούσαμε 3D χαρακτήρες όπως τα Playmobil!
  5. Όταν είμαι σε πόρωση και ακούω μουσική (τσίτα!!!) μη με ενοχλεί κανένας. Με τη μουσική ηρεμώ και ξεχνώ προβλήματα. Είναι σαν να μου κόβουν την ψυχανάλυση, όταν με διακόπτουν.
  6. Παραείμαι ακραίος στις κοινωνικές επαφές μου. Μπορεί εύκολα να δεχτώ κάποιον σαν φίλο, αλλά στην πρώτη χοντρή που θα πράξει, θα ευχόταν να μην με είχε γνωρίσει.
  7. Το κόλλημά μου με μελαχροινές με ίσιο μαλλί. Τώρα πώς ξανθιά μου έκανε ζημιά, δεν ξέρω!!! Ίσως επειδή το φυσικό της είναι μαύρο! Α ρε εσωτερικέ κόσμε, τι σαμποτάζ μου κάνεις!
  8. Δεν ομιλώ πολύ τον πληθυντικό ευγενείας. Μόνο σε περιπτώσεις δικαιολογημένου σεβασμού, όπως οι οικογένειες των αδερφών μου. Σε καμιά περίπτωση σε καραβανάδες και πολιτικούς. Ίσα ίσα αυτοί θα έπρεπε να μου μιλούν, σαν υπηρέτες που είναι αλλά δεν το έχουν καταλάβει!
  9. Δεν θέλω να αγοράσω κανένα αυτοκίνητο, για να κάνω την "δουλειά" μου, αν δε πάρω αυτό που θέλω. Αλλά το γ.......ο κράτος που ζω, με τους παράνομους τελωνειακούς δασμούς, θέλει να πληρώσω 24.900 ευρώ για κάτι που θα πάρω στην Αγγλία με 15.000 ευρώ περίπου. Η σούμα θα φτάσει δηλαδή σκάρτα 40 χιλιάρικα! Έλεος! Δε πληρώνω τις τσέπες των πολιτικών, αλλά εγώ θα το φέρω. Έτσι για να τους κάτσω στο λαιμό!
  10. Δεν θέλω να μου ακουμπούν τους δίσκους μου, χωρίς έγκριση. Μου ανεβένει το αίμα στο κεφάλι. Με cd δεν έχω πρόβλημα!
  11. Μπορεί να αρχίσω μια δουλειά, και πρωτού την τελειώσω να κάνω άλλες 4 ταυτόχρονα! Αυτό πρέπει να το παραδεχτώ πως είναι!
  12. Δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, στα περί τέχνης και "τέχνης". Όχι επειδή ένας Καρυωτάκης (π.χ.) έγινε όνομα, να πρέπει να αναγνωρίσω ντε και καλά, όλο το έργο του, που συμπεριλαμβάνει και....πιπεριές με πράσινα μαλλιά (ξέρω boubou ότι έχω κόλλημα). Φυσικά, αυτό το ελλάτωμα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης. Δεν μπορώ να το παίζω ψευτοκουλτούρα.

Αυτά μου ήρθαν τώρα! Αν θυμηθώ κι άλλα, θα σε ενημερώσω φίλε αναγνώστη.

6 σχόλια:

  1. Κατι πρεπει να κανεις φιλε μου για την περιπτωση σου. Και πες την βαμμενη ξανθια σου να μην τα ξαναβαψει. χαχαχα Κλαη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα μ αυτα που διαβασα φιλε μου μονο μια λυση υπαρχει. Να σε εκτελεσουν. χαχαχαχαχα σιγα τα ελατωματα.Την καλησπερα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Αλήθεια, έχεις ρωτήσει αν υπάρχει θεραπεία γι’ αυτό?

    2. Όταν παίζεις στον υπολογιστή κανένα παιχνίδι και να σου μιλήσει κάποιος, τα λόγια του χάνει!

    3. Αν σε έναν αγώνα δρόμου προσπεράσεις τον δεύτερο τι θέση έχεις?

    4. Όχι αδέλφια αλλά ανώτεροι από φίλοι.. Να αρχίσω να ανησυχώ?

    5. Σου έχω πει να μην λες δημοσίως ότι ηρεμείς με το Painkiller στην (τσίτα!!!).

    6. Εγώ όταν σε γνώρισα νόμισα πως ήσουν μηχανικός και ξέχασες το κατσαβίδι στην κωλότσεπη!

    7. Τέτοιου είδους σαμποτάζ μοιάζουν με διπλό καθρέπτη!

    8. Στον πληθυντικό να μιλάς σε παπάδες, δικηγόρους και δημοσιογράφους που ασκούν λειτούργημα. Οι καραβανάδες δεν έχουν ανάγκη να τους μιλάς στον πληθυντικό αρκεί να τους αποκαλείς κυρίους. Χα χα χα..

    9. Τα είπαμε.. To smart είναι για να παίζει ο γιός σου στην αυλή..

    10. Ναι αλλά τους δίσκους δεν μπορείς να τους κρεμάσεις στο μπαλκόνι για να διώχνουν τα περιστέρια!!

    11. Και προτού τις τελειώσεις αρχίζεις άλλες 16!

    12. Τς τς τς τς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ αυτά είναι ελαττώματα λες εσύ τώρα???? Πλάκα μας κάνεις.... χαχαχα δεν συνεχίζω.... Θεωρώ τα περισσότερα φυσιολογικά, αλλά λογικό δεν είναι??? χαχα

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα μας τρομαξες τωρα.πωπω και πως μπορεις και ζεις με αυτα; χαχαχαχα.μηπως μας κρυβεις τα κανονικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η λύση καλέ μου ,είναι πάντα μέσα μας . Η γιαγιά μου έλεγε ...στην γειτονιά έβγα (βγες) γύρεψε στο σπίτι σου έμπα να βρεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή