Σάββατο, 7 Μαρτίου 2009

Σαν ένα όνειρο... Πριν το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης γίνει...

Σήμερα μελαγχόλησα... Σε τέτοιες περιπτώσεις βάζω κάτι να ακούσω. Θέλω απλά λόγια. Λόγια που μιλάνε σε όσους ανθρώπους θεωρούν ότι έχουν καρδιά...
Έψαξα τη συλλογή μου και βρήκα αυτό το δισκάκι. Έχει 2 τραγούδια που έγραψε ο μεγάλος έλληνας rocker Robert Williams. Τα τραγουδάει μαζί με την Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία μαζί με την μέγιστη Ελπίδα, είναι για μένα οι πιο rock γυναικείες ελληνικές φωνές που έχουν βγει ως τώρα. Το τραγούδι "Σαν ένα όνειρο" είχε κερδίσει το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1975 καθώς και το ειδικό βραβείο ερμηνείας. Ήταν ακόμα οι εποχές που κέρδιζαν στίχοι σαν αυτούς που αναφέρω παραπάνω. Συναίσθημα και απλά λόγια. 2 τετράστιχα είναι αρκετά αν καταφέρουν να σε γεμίσουν. Για αυτό στεναχωριέμαι όταν μετά από κάτι τέτοιο, καταλήγω σε ζαμπόν χωρίς λιπαρά, σκύλους που χορεύουν ταγκό και λοιπά... αντρικά μόρια μπλε χρώματος...

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2009

Χρόνιο πρόβλημα δυσκοιλιότητας; Όχι πια. Σας παρουσιάζουμε το Tigrex.

Κυρίες και κύριοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εμείς θα βάλουμε τέλος στο πρόβλημα της δυσκοιλιότητάς σας. Σε 100% φυσικό περιβάλλον με 100% φυσικό τρόπο, θα σας βοηθήσουμε να αποβάλλετε ό,τι αρνείται πεισματικά να βγει από μέσα σας και μένει εκεί προκαλώντας σας πόνο και αδιαθεσία.
Ξεχάστε τα καθαρτικά και άλλες χημικά σκευάσματα. Αφεθείτε στα χέρια μας και στην μητέρα φύση και το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά και αμετάκλητα. Tigrex και αντίο στη δυσκοιλιότητα.
Χιλιάδες ασθενείς που προτίμησαν τη μέθοδο Tigrex, μας ευχαριστούν τώρα για την ανακούφιση που τους προσφέραμε. Διάσημοι και μη, όλοι βρήκαν τη λύση στο πρόβλημά τους. Ανάμεσά τους, γνωστή τραγουδίστρια που προτίμησε εμάς να βγάλουμε το σφηνομένο μπουκάλι από τον ποπό της, καθώς και πρώην βουλευτής που έκανε τον μηχανοδηγό και ήθελε να απαλλαγεί από το βαγόνι πίσω του!!!

Παρακάτω θα δείτε μια επεξήγηση της μεθόδου μας για να σας πείσουμε ότι όλα γίνονται με φυσικό τρόπο.
Α. 100% φυσικό περιβάλλον ώστε ο ασθενής να αισθάνεται γαλήνια και χαλαρωτικά.
Β. Τελευταία λέξη της επιστήμης για χρήση μετά την θεραπεία. Απαλότητα χωρίς προήγουμενο.
Γ. Η ασθενής κυρία Σφιχτοκολίδου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Κοιτάξτε πόσο αμέριμνη νοιώθει στον χώρο της θεραπείας της.
Δ. Εδώ εστιάζεται το πρόβλημα της. Χρόνια δυσκοιλιότητα, που κάνει την ζωή της δύσκολη.
Ε. Ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας καθώς προσέρχεται για την θεραπεία. Μέθοδος 100% αποτελεσματική. Ό,τι δεν έβγαινε μέχρι τώρα, θα βγει... μονοκόματο.
Δοκιμάστε και εσείς το Tigrex τώρα!