Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Μην κάνεις έρωτα μόνος σου. Αρκετούς μαλάκες έχει ο κόσμος.

Αυτό τελικά δεν είναι θέμα. Μαλακία θέμα είναι! Όλα ξεκίνησαν από την απορία μου, γιατί η θάλασσα να είναι τόσο αλμυρή... Η απάντηση είναι... γεννετικό υλικό, σπέρμα, αλλιώς δε το λέω! Αλάτι σου λένε οι αφελείς επιστήμονες! Για πείτε μου βρε παλικάρια. Τόσα θαλάσσια όντα που αναπαράγωνται, που τελειώνουν; Μέσα στο άλλο ψάρι θα μου πείτε. Ναι μεν, αλλά μεγάλη ποσότητα βγαίνει και προς τα έξω όσο είναι "ανοιχτό" το θυληκό! Πόσες φάλαινες υπάρχουν ακόμα στο πλανήτη; Πολλές ε; Φαντάσου το τι βγάζει μια φάλαινα!
Φυσικά έχουμε και το ζώο που λέγεται άνθρωπος. Σε αυτό το ζώο αρέσει η σεξουαλική ποικιλία! Φαντάσου φίλε αναγνώστη επομένως τι γίνεται το καλοκαιράκι και εκεί που εσύ κολυμπάς αμέριμνος, με τι μπορεί να συναντηθείς! Μη το πιείτε, λουστείτε ένα πράγμα.
Και κάπως έτσι καταλήγω και στον μαλάκα... Ο τύπος που είναι στη τουαλέτα του σπιτιού του και "ανακουφίζεται" να πω; Ξέρεις που καταλήγει ε; Θάλασσα!
Μα και αυτός και γω και συ και όλοι. Τι κακό μας πιάνει ώρες ώρες να "παίζουμε"; Αγχολυτικό είναι λένε πάλι οι επιστήμονες. Αυτούς δηλαδή πρέπει να τους έχει φάει κανονικά η μαλακία! Και αναρωτιέμαι; Ποιός ο λόγος ο κάθε άντρας και η κάθε γυναίκα να βασανίζει μόνος/η το επίμαχο σημείο ενώ υπάρχουν κάτι δισεκατομμύρια άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τη δουλειά αυτή! Και η απόλαυση είναι μεγαλύτερη, και ευτυχισμένοι τις περισσότερες φορές και οι δύο.
Τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση είναι οι πολιτικοί. Αυτοί δεν το παίζουν! Νομίζεις ότι το παίζουν αλλά κάνεις λάθος. Αυτοί έχουν την πιο ολοκληρωμένη σεξουαλική ζωή. Ας είμαστε καλά εμείς που στρωνόμαστε και μας πηδάνε κάθε μέρα!
Βέβαια τη σημερινή εποχή είτε το παίζεις είτε όχι, όπου και να πας μαλάκα θα σε πουν. Και όχι μόνο αυτό. Υπάρχουν και υποκατηγορίες που λίγο πολύ όλοι ξέρουμε. Μερικές που μου έρχονται στο μυαλό είναι οι εξής:
Ο βαθμοφόρος: "Αρχιμαλάκας"
Ο αγνοούμενος: "Πού 'σαι ρε μάλακα;"
Ο Νικολουλικός: "Χάθηκες μαλάκα"
Ο Tefal: "Ξεκόλλα ρε μαλάκα"
Ο βλαχομουσικός: "Beat για beat μαλάκας"
Ο υποψιασμένος: "Λες ρε μαλάκα;"
Ο ανεπιβεβαίωτος: "Μα είσαι μαλάκας;"
Ο επιβεβαιωμένος: "Είσαι μαλάκας τελικά"
Ο αμφισβητούμενος: "Τι μαλάκας είσαι 'συ;"
Ο συγκριτικός: "Μα τόσο μαλάκας"
Ο υπέρμετρος: "Ένας μαλάκας και μισός"
Ο βιολογικός: "Μαλακοπίτουρας"
Ο πληθωρικός: "Μαλακομαλάκας"
Ο αθηναίος: "Έλα ρε μαλάκα"
Ο σαλονικιός: "Τι με λες ρε μαλάκα;" (δεν έχουμε ακόμα μπουγάτσα με μαλάκα)
Ο πατρινός: "Μινάρας"

Συμπερασματικά... ας κόψουμε τις μαλακίες. Γεμίσαμε...

10 σχόλια:

  1. Αυτές οι αναλύσεις σου με τρελλαίνουν. Όχι ότι έχεις άδικο. Το λεβεντομαλάκα ξέχασες.... και αφορά πολλούς εκεί έξω...
    Το ερώτημα μου είναι και σε παρακαλώ πολύ να μου απαντήσεις γιατί μου βγάζει μήνυμα όταν πάω να μπώ να διαβάσω????? Ποιο θεωρήθηκε ακατάλληλο περιεχόμενο? Τόσος μαλακοπουριτανισμός τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :) Θα έλεγα ότι είμαι τρελλός! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι τρελλοί δε το παραδέχονται ότι είναι. Άρα μπορεί και να μην είμαι! Επαγωγική μέθοδος (Πςςςςςςς)!!!
    Όσο για το μήνυμα το έβαλα εγώ, για να μην αφήσει κανένας γονιός που ενδιαφέρεται, το παιδί του να μπει, να διαβάσει και να γεμίσει απορίες. Φαντάσου ερώτηση! Μπαμπά, μπαμπά, σε πηδάει και 'σένα ο Καραμανλής;;; lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α!καλό!!! μα λέω και εγώ.... Εντύπωση μου έκανε...
    Αν και κανονικά τα παιδάκια δεν θα πρέπει να ζούνε στον κόσμο της Barbie... θα πρέπει να καταλάβουν έστω και με αυτό τον τρόπο(πολύ γέλασα πάλι) τι ζούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε τα παιδάκια να διασκεδάσουν ανέμελα όσο μπορούν. Αργότερα στη ζωή τους θα καταλάβουν τι ζούμε καλώς ή κακώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα. Το έχεις καταλάβει ότι πρέπει να συμμετάσχεις και εσύ στο παιχνιδάκι????

    Χαχαχαα για να σε δω.... τι ποιητής είσαι και εσύ. Εγώ πάντως την ξεφτύλα μου τη βίωσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιχνιδάκι; Ποιό παιχνιδάκι; Εγώ δε ξέρω τπτ! lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελα τώρα που δεν ξέρεις!! Μην κοιτάς αλλού σε βλέπω... τίποτα τίποτα. Πρέπει να γράψεις και εσύ γιατί αλλιώς θα το πω στη μαμά μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. hello κι από εδώ!
    Σου απάντησα στο blog μου για το θέμα που με ρώτησες!Αν θες και μπορείς στείλε μου μια φωτό να σου απαντήσω σύντομα!
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε ΄συ όταν το διάβασα μου έφυγε η τυρόπιτα από το χέρι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Αποστόλη δεν σε έχω ξεχάσει! Σου χρωστάω ένα τραγούδι με μια χαλασμένη τυρόπιτα. Άλλο ένα αριστούργημα θα ετοιμάσω, με βάθος άπατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή