Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Τέλος

Ευχαριστώ άπαντες για την ανάγνωση των, αμφιβόλου ποιότητος, αναρτήσεών μου.

Ευχαριστώ άπαντες για την ακρόαση των, αμφιβόλου ποιότητος, εκπομπών μου.

Ευχαριστώ άπαντες για την αποδοχή των, αμφιβόλου ποιότητος, συναισθημάτων μου.

Τα σκατά είναι σκατά, και εκεί ανήκω. Μην κοροϊδεύω άλλο εαυτόν, ότι είμαι άνθρωπος.

Υγεία και μακροζωία σε όλους. (και συγγνώμη που δεν σας γράφω αναλυτικά αλλά δεν μπορώ)

7 σχόλια:

  1. τωρα το τι εγινε; και βλεπω τοσο μεγαλη αυτοκριτικη. και μαλιστα πολυ αυστηρη? ενω δεν ειναι ετσι τα πραγματα και το ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακολουθώ πολλούς χωρίς ποτέ να συμμετέχω...πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη να γράψω...το μόνο που μπορεί να μας ρίξει έτσι είναι ο ίδιος μας ο εαυτός,είναι από τα λίγα πράγματα που μας κάνει ανθρώπους,άλλους καλούς και άλλους σκάρτους...ότι και να είσαι να ξέρεις πως υπάρχει πάντα φως ακόμα και στα σκατά όπως λες...χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει ελπίζω να είσαι ακόμα εδώ για να μπορέσουμε να ευχηθούμε και σε σένα υγεία και μακροζωία...πίστεψε με υπάρχει καλό μέσα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το αν ηταν αμφιβολου ποιοτητας ολα αυτα που εγιναν αυτς τις μερες η καλυτερα τις νυχτες νομιζω πως το ξερεις καλυτερα απο μας πως δεν ηταν.αλλωστε τι σημαινει ποιοτητα και τι οχι ειναι μια τεραστια συζητηση.η αυτοκριτικη χρειαζεται παντα για να γινομαστε καλυτεροι.τωρα για το που ανηκεις ειναι αλλη μεγαλη συζητηση.γιατι αν ανηκεις εσυ στα σκατα για πες μου που θα πρεπει να βαλουμε καποιους αλλους;αν εχεις παρει μια αποφαση το ξερω πως εμεις δεν ειμαστε ικανοι να την αλλαξουμε αλλα..............μπορουμε τουλαχιστον να προσπαθησουμε.μας εκανες πολυ καλη παρεα γιαυτο και σε ακουγαμε καθε μερα.μας αρεσαν αυτα που εγραφες γιαυτο και τα διαβαζαμε.ισως ειμαστε και εμεις αμφιβολου ποιοτητας............ανθρωποι ειμαστε ολοι μας με τα παθη μας και με τις παραξενιες μας.εγραψα τις προαλλες για την μοναξια.θυμασαι; μου ειχες γραψει ολοκληρη αναρτηση για σχολιο.εε φιλε οταν μιλας στις καρδιες καποιων ανθρωπβν σταματας να εισαι μονος.οπως και να εχει σ ευχαριστουμε εστω γι αυτην την παρεα για τα υπεροχα βραδυα για τα σχολια; σου για τις αναρτησεις σου.ελπιζουμε να ξαναερθεις κοντα μας εστω με αλλο μπλοκ εστω με εναν τροπο που εσυ θα επιλεξεις.θα ειμαστε εδω και παντα θα υπαρχει για σενα μια θεση στην παρεα μας και στην ζωη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aντι σχολιου:
    "...ειμαστε τα λουλουδια στο σκουπιδοτενεκε
    ....ειμαστε το μελλον...."
    sex pistols
    Γιαννη νασαι παντα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πέτρα με την πιο σταθερή δομή είναι αυτή που βρίσκεται τελευταία στα θεμέλια. Εσύ το επέλεξες. Σταθερός στις αξίες σου, άκαμπτος στα ιδανικά σου. Αξίες και ιδανικά που σε έκαναν αγαπητό όσο και μισητό σε φίλους και εχθρούς. Εαυτόν και όχι. Αξίες και ιδανικά που μπορούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και ενίοτε διαφορετικό. Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο χωρίς να αλλάξουν στο ελάχιστο τον εαυτό τους. Εσύ ξεκίνησες διαφορετικά. Μερικές φορές αυτό είναι η βάση της μοναξιάς και η αρχή όλων όσων δεν απέκτησες! Αξίζει να τα βάζεις με τον εαυτό σου για ένα λάθος που δεν έκανε?

    Τα σκατά είναι σκατά και όσο τα ανακατεύεις βρωμάνε. Για να βγεις όμως απ τα σκατά πρέπει να τα πατήσεις να κολυμπήσεις σε αυτά. Ίσως η μυρωδιά να σε ενοχλήσει αλλά μόνο έτσι θα ξεφύγεις εσύ και η μυρωδιά θα κάνει και τους άλλους να ξεκουνήσουν. Όλοι στα σκατά είμαστε αλλά μερικοί από μας δεν κουνιόμαστε γιατί μας ενοχλεί η μυρωδιά. Όλοι στον υπόνομο ζούμε φίλε μου αλλά κάποιοι από μας κοιτούν τα αστέρια. Ψηλά το κεφάλι λοιπόν. Και αν η αρχή της αισιοδοξίας και της καλής διάθεσης είναι ο απόλυτος τρόμος τότε δέχομαι να αμφιβάλεις για τα πάντα αλλά αν ξαναπείς τους φίλους μου σκατά θα έχεις να κάνεις μαζί μου, αυτό είναι προειδοποίηση.

    Μέσα σε αυτό το blog απέκτησες φίλους που δεν γνώρισαν ποτέ την άσχημη φάτσα σου που σε δέχτηκαν και σε αγάπησαν για αυτά που μισείς εσύ τον εαυτό σου αλλά και για τις αμφιβόλου ποιότητος αναρτήσεις σου, για τις αμφιβόλου ποιότητος εκπομπές σου και για τις αμφιβόλου ποιότητος συναισθημάτων σου. Αυτά τα λίγα που μας είπες σήμερα είμαι σίγουρος ότι οφείλονται στην άγνοιά σου για τα υπόλοιπα. Για το υπόλοιπο της ποιότητας που δεν κατέκτησες. Και επειδή η άγνοια είναι εθελοντική ατυχία βρες το μέτρο της γνώσης που χρειάζεσαι μέσα από τα σχόλια των φίλων σου. Και αν θέλεις κράτα το μέτρο να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.

    Α! και επειδή δεν είμαι εκεί, ρίξε μια καρπαζιά στο ξεροκέφαλό σου γιατί κάθε τι πολύπλοκο λειτουργεί καλύτερα έτσι.

    Μην με κάνεις να γράψω κι άλλο σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση. Αυτό είναι απειλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκληρή αυτοκριτική του εαυτού σου για κάτι/κάποιον που δεν αξίζει.Σκληρά λόγια και λάθος εντυπώσεις για πράγματα που δεν τα προκάλεσες εσύ, για πράγματα που αναμφίβολα δεν είσαι εσύ ο φταίχτης. Λάθος κίνηση να σταματήσεις ένα blog που μέσα σε αυτό εσύ καταρχάς άφησες την ψυχή σου,και άλλοι κατέθεσαν την ψυχή τους, σε ακολούθησαν και πίστεψαν σε σένα. Σκέψου εαν τελικά αξίζει να αλλάζεις όλη σου την ζωή για έναν άνθρωπο που ίσως τελικά αυτός δεν σε εκτίμησε. Όλοι στη ζωή μας κάνουμε τις επιλογές μας είτε αυτές είναι λάθος ή σωστές. Εάν πιστεύεις ότι αυτό θες πραγματικά κάντο, και σταμάτησε αυτό το blog. Και εάν τελικά εσύ αμφιβάλλεις για το αν είσαι άνθρωπος, τότε τι να πω, άλλοι που είναι πραγματικά τα σκατά είναι όχι μόνο σκατά αλλά βόθροι.
    Με εκτίμηση, Λέτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Αν και είχα την εντύπωση ότι όλα τα περίμενα. Ειδκά από κάποιον που έκανε κυρήγματα και δηλώσεις. Που έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους. Ότι και αν είναι αυτό που σε κάνει να φεύγεις μάλλον καλά σου έκανε. Γιατί αν παρατάς έτσι ένα δημιούργημά σου, το παιδί σου, τότε σίγουρα είσα μέσα στα σκατά. Βαθιά κιόλας. Και δεν είσαι μόνο, τα γουστάρεις κιόλας. Εδώ έδωσες την ψυχή σου σε αυτό το blog, μοιράστηκες με όλους τις σκέψεις, τα συναισθήματα σου και στην τελική τι γυρνάς και μας λες? Είμαι σκατά? Άρα και αυτοί σκατά είναι που σε διαβάζουν? Που σου απαντάνε? Που ακούνε τις μαλακίες που λες? Που κάθονται τα βράδια τους και ακούνε τις εκπομπές σου? Λες και δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωούλα τους, από το να ασχολούνται μαζί σου. Και αντί να το εκτιμήσεις και να κουνήσεις το κεφάλι σου μπας και κάνει ντούκου τίποτα μέσα και να συνέλθεις, εσύ χαιρετάς....
    Χαιρέτα, αλλά μια μικρή εξήγηση χρωστάς. Σε όλους αυτούς που ασχολήθηκαν μαζί σου. Σοβαρά και μη. Γνώμη μου και γράφτην εκεί που ξέρεις. Εκεί που τα γράφουμε όλα και σκύβουμε το κεφάλι και πάμε προς τα κάτω. Αλλά η μαγκιά φίλε μου (έχεις και μαλλιά) είναι να μένεις και να παλεύεις. Αλλά είπαμε. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου πω αν πιστεύω ότι είσαι εντάξεις και γαμώ και άλλες μαλακίες. Αν θεωρείς τον εαυτό σου σκατά, σκατά είσαι λοιπόν.

    Στο καλό λοιπόν και με τη νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή