Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Έκτακτο

Απλά επείδη πήρε το αυτί μου, ότι ακόμα και στα τραγούδια που με εκφράζουν, έχω κάποιες αντιδράσεις σχετικά με τα σχόλιά μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.
1ον. Στα αρνητικά σχόλια δεν αναφέρω ονόματα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
2ον. Επειδή ως τώρα έχω ζήσει μία ζωή, στον συναισθηματικό τομέα, πολύ έντονη, χωρίς να θέλω να περηφανευτώ (απεναντίας ντρέπομαι), θεωρώ αφελή οποιαδήποτε θα μπορούσε να εκλάβει όλα τα αρνητικά σχόλια πως αφορούν αυτή.
3ον. Πιο πολύ φαρμάκι έχω πιεί από μια σχέση 3 χρόνων (+1 1/2 για να το ξεπεράσω), παρά από μια σχέση 3 ημερών. Λογικό δεν είναι;
4ον. Υπάρχουν πολλές συνωνημίες επίσης. Για αυτό προτίμησα να μην γράψω ονόματα, αλλιώς θα έπρεπε να γράφω και πολλές εξηγήσεις για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. Παράδειγμα αναφέρω, ότι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν η Μαρίνα. Μαρίνα όμως λένε και μία πρώην μου που αυτή τη στιγμή είναι με τον 1 από τους 3 φίλους-αδερφούς μου. Εγώ άρα θα έπρεπε να γράψω ότι μιλάω για την Μαρίνα που ήταν ελληνοαυστραλέζα και την είχα δει μόνο μια βδομάδα, καλοκαίρι πριν από πολλά χρόνια.
5ον. Αν έγραφα το όνομα Άννα, θα αναφερόμουν σε 3 περιπτώσεις με αυτό το όνομα. Ευλόγως μπορεί να παρεξηγούταν η boubou. Για την οποία πήγαιναν 2 σχόλια, και κάθε άλλο παρά αρνητικά. Τα πιο πολλά αρνητικά όμως, που πήγαιναν σε Άννα, ήταν σε αυτή που στην ουσία χαράμισα 4 1/2 χρόνια της ζωής μου. Και έχω λόγους για την συγκεκριμένη καθώς και δικάιωμα να εκφράζομαι όπως θέλω. Η 3η Άννα ήταν ειδική περίπτωση και demi κατάσταση.
6ον. Όποιο μουνόδουλο πλάσμα σπεύδει για να το παίξει αντράκι σε μια παρεξηγημένη κατάσταση, έχει το ελεύθερο να την πει σε μένα. Αλλά πρόσωπο με πρόσωπο, γιατί εγώ καμάρια μου, δεν γεννήθηκα αδερφή του ελέους, ούτε έχω κάνει ποτέ μαύρα μάτια να δω τι έχουν οι γυναίκες ανάμεσα στα πόδια τους.
7ον. Επειδή δεν έχω taboo, ούτε κολλήματα και λέω τα πράγματα με το όνομα τους, όποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για την ζωή μου, πρωτού μιλήσει, πολύ ευχαρίστως να του δώσω. Δεν θα πω όμως ανόματα τρίτων, που δεν θα είναι παρόντες. Και για το τι είμαι εγώ, θα κάνουμε μια βόλτα, θα ρωτάμε διάφορους ανθρώπους και θα λένε εκείνοι. Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ.
Υγεία...

2 σχόλια: