Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Λίγα (;) κομμάτια από το 1970!!!

Φίλε αναγνώστη, έγραφα τραγούδια από το 1970 (την χρονιά και όχι τη δεκαετία) αλλά ξεχάστηκα και μου βγήκε λίγο τεράστιο.

Ας με συγχωρέσουν οι φίλοι δημιουργοί που αυτή τη φορά δε θα τους αναφέρω, αλλά θα χρειαστώ τόμους για να γράψω τους πάντες.

Και καθώς μου βγήκε τόσο, σκέφτηκα κάτι άλλο να σου προσφέρω. Είσαι έτοιμος για ένα ζωντανό ραδιοφωνικό μαραθώνιο;;; Καλά άκουσες! Κοίτα τι έχω κατά νου.

Το άλλο Σάββατο να κάνω ένα προγραμματάκι. Αλλά ζωντανό. Να έχουμε και καλλίτερη ποιότητα ήχου, ολόκληρα τραγούδια, ζωντανά σχόλια και σαρδάμ, να επικοινωνείς και συ είτε με mail, είτε με msn για τις παραγγελίες, τα σχόλια και τα σχολιανά! Τι λες;;; Πες μου μόνο τι ώρες είσαι σε έναν υπολογιστή, να ρυθμίσω την ώρα έναρξης! Λήξη θα αργήσει.

Προσανατολίζομαι σε 3 ώρες με ξένη μουσική του παρελθόντος. Ροκ, παρακλάδια της και μπαλλάντες. Και έπειτα ελληνικό ρεπερτόριο. Χωρίς φραγμούς χρονιάς, αλλά θα μείνουμε στα παλιά χρόνια και από το '80 και πίσω. Και θα σου βάλω και τραγούδια εύθυμα να ανεβείς στο τραπέζι, θα σου βάλω και ζεϊμπεκιές να πάρεις καμιά στροφή. Και θα πιείς ελπίζω και ένα ποτηράκι μαζί μου. Και δύο, και τρία!

Προς το παρόν άκου το 1970 και ενημέρωσέ με για τις ώρες.



5 σχόλια:

  1. Φιλε ειμαι εδω. Πηρα μια ιδεα της δουλειας σου τωρα αλλα ολοκληρο το προγραμμα θα το ακουσω αυριο στο μαγαζι. Οσο για το αλλο σαββατο θα σου πω καποια στιγμη αφου ειναι και λιγο μπερδεμενο το αλλο σαββατο λογω τριημερου πρωτομαγιας. Παντως αν ειμαι εδω στο σπιτι μου σιγουρα θα ειμαι εδω κατα τις 9 το βραδυ. καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα ετσι πιστευω και γω φιλεμου για το αλλο σαββατο μετα τις 9 εδω παρεα θα το περιμενω με ανυπομονησια.οσο για το σημερινο λιγο ακουσα και με τρελανες παλι το υπολοιπο θα το βαλω στο μαγαζι και θα βγαλω και το μεγαφωνο εξω θα τρελανεις κοσμο σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη για μενα δεν υπαρχει τριημερο πρωτομαγιας αλλα μονο μια μερα. θα ειμαι σιγουρα ακροατρια της μουσικης σου ,αλλα παντα μετα της 9.
    καλημερα και καλο σ/κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επειδη εκανε νυστα εχθες και πηγα νωρις για υπνο θα τα ακουσω σημερα στο μαγαζι παρεα με τον γιωργο.μαλλον ολοι συμφωνουμε κατα τις 9 για το σαββατο.αντε να γινουμε ολοι μια παρεα να τα πιουμε ανταμα,εστω και απο αποσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Υπόσχομαι ό,τι θα κάνω τα πάντα για ένα όμορφο Σαββατόβραδο. Γιατί όπως λέει και το τραγούδι: "Μες την άχαρη ζωή μας, για να σβήσουν οι καημοί μας, θέλει γλέντι και τραγούδι, να καεί το πελεκούδι".
    Μέσα στην βδομάδα, και αφού κάνω τις δοκιμές, θα σας πω τις λεπτομέρειες για το πως συντονιστείτε και που να στέλνετε τα μηνύματά σας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή