Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Μουσικό ταξίδι στο 1968


Και το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται. Καλή... διασκέδαση(;)

Πάντως όποιος αντέξει να το ακούσει ολόκληρο, έχει τα συγχαρητήριά μου!

5 σχόλια:

  1. εμεις το ακουσαμε μια φορα και παμε για δευτερη θα παρουμε διπλα συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν πρεπει να παρουμε εμεις συγχαρητηρια που το ακουσαμε τι θα πρεπει μετα να δωσουμε σε σενα;σου βγαζω το καπελο λοιπον και να ξερεις οτι την εχεις βαψει τωρα.για τολμα να μην βαλεις καμια παρασκευη να δουμε τι θα ακουσεις.τα μπραβο λοιπον ειναι ολα δικα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συγχαρητηρια ολα ανηκουν σε σενα γιατην ομορφη και πολυ σοβαρη δουλεια που εχεις κανει και τωρα εδω αλλα και ολα τα χρονια που συγκεντρωσες ολο αυτο το θαυμασιο υλικο. Ελπιζω να συνεχισεις να το κανεις και ετσι να εχουμε την ευκαιρια και εμεις να το απολαμβανουμε. Καλη Ανασταση loner και ελπιζω,αν δεν ειναι επιλογη σου, να μην εισαι τοσο loner το Πασχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θανάση, Fotini, Alterego. Τα καταφέρατε να με συγκινήσετε. Αλλά είναι από τις πιο ευχάριστες συγκινήσεις της ζωής μου, γιατί είστε σοβαροί άνθρωποι και ξέρω ότι τα εννοείτε όσα λέτε.

    @Θανάσης: Διπλά συγχαρητήρια! Ήταν σοκ αυτό! Άντεξες;;; :)

    @Fotini: Αν υπάρξει Παρακευή να μην βάλω, σημαίνει κάτι σοβαρό θα έχω πάθει.

    @Alterego: Θα συνεχίσω να το κάνω, γιατί τα παιδιά μου (δισκάκια 45 στροφών) είναι τα μόνα που πάντα με χαροποιούν. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ, οφείλω στον πατέρα μου, που πάντα έβαζε μουσική να ακούγεται μέσα στο σπίτι που μεγάλωσα και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό από τους δίσκους που υπάρχουν τώρα.
    Όσο για το "loner", έστω και αν είναι ανεξέλεκτη κατάστασή μου, ποτέ δεν αισθάνομαι μόνος αν ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι, που με έχουν σε κάποια άκρη του μυαλού τους.

    Σας εύχομαι ό,τι καλλίτερο για τις μέρες. Υγεία και φυσικά... καλή όρεξη!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ηταν σοκ φιλε μου ηταν ευχαριστηση ηταν αναμνησεις μπορει να βγηκαν το 68 εγω γενηθηκα το 57 αλλα αυτα τα τραγουδια μας μεγαλωσαν.μπραβο τελεια δουλειακαι για μενα πολυ δυσκολη.καλη ανασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή